INFO/FAQ

 

LIBELLE WINTERFAIR MECHELEN 

Van woensdag 15 november tot en met zondag 19 november is er opnieuw de LIBELLE WINTERFAIR in de Nekkerhallen van Mechelen van 10u tot 18u met heel veel kraampjes en standjes om je te prikkelen, te verwennen en te inspireren. 

Kom je TAFELSFEER een bezoekje brengen? Kom naar onze stand en maak alweer kans op een mooi geschenk. 

Koop je ticket in voorverkoop aan 11 euro via  https://www.magstore.be/#product-detail en ontvang een goodiebag!

 

 

Word peter van TAFELSFEER

Nodig uw vrienden en kennissen uit zich te registreren bij TAFELSFEER, zodat zowel u (als peter) én uw petekind een korting genieten. Zo ontvangt u voor iedere nieuwe klant die u mij kunt aanbrengen steeds een korting van 5%.

Hoe u hiervoor precies te werk gaat, kunt u hier nalezen : 

  • Stuur mij op het einde van deze instructie een mailtje, zodat ik beschik over uw e-mail adres.
  • Zorg ervoor dat u bij ons geregistreerd bent (met hetzelfde e-mail adres uiteraard), zoniet maak dan snel een account aan via deze link
  • Nodig uw vrienden uit om kennis te maken met www.tafelsfeer.be door hen over mij te vertellen of door onze nieuwsbrieven door te sturen of hoe dan ook...
  • Geef ons eveneeens via mail het e-mail adres door van uw vrienden.  De korting is telkens geldig voor 1 jaar)
  • Bezorg ons nu de hierboven gevraagde info in 1 bericht en dit via info@tafelsfeer.be

 

Het kado VAN de peter aan het petekind:

Ieder petekind ontvangt van ons 5% korting op hun eerste online bestelling , dankzij u! Van zodra ze zich hebben geregistreerd (met het e-mail adres dat de peter ons heeft bezorgd) bezorgen wij hen een code voor 5% korting, die ze kunnen gebruiken bij hun eerstvolgende bestelling.

Het kado VOOR de peter:

Van zodra de door u opgegeven personen een aankoop hebben verricht,  ontvangt u als peter eveneens van ons een promotiecode voor 5% korting. Telkens u dus iemand aanbrengt, geniet uzelf en uw petekind  5% korting. 

Wat u nog moet weten:

  • U moet zelf geregistreerd zijn en een account hebben bij Tafelsfeer
  • De korting via promotiecode is enkel te verkrijgen bij ONLINE bestellingen 
  • De kortingsgeldigheid is beperkt in de tijd dwz dat de kortingscode die aan petekind en peter wordt toegekend, slechts 1 jaar geldig is. 

 

Heeft TAFELSFEER ook een fysieke winkel, waar we de produkten kunnen bekijken, kopen, betalen en meenemen? 

TAFELSFEER verkoopt momenteel uitsluitend ONLINE. De bedoeling is zoveel mogelijk mensen te bereiken verspreid in België en daarbuiten. De meeste online shoppers zijn dan ook mensen voor wie tijdsbesteding en gemak van cruciaal belang zijn. 

Aangezien wij dus steeds leveren uit voorraad, beschikt TAFELSFEER dus enkel over een opslagruimte, waar de produkten veelal niet uitgestald zijn. Dus geen ruime en mooi aangeklede showroom, waar u kunt binnenlopen zoals in een fysieke winkel. Indien dit voor u geen obstakel vormt en indien u bereid bent om de afstand af te leggen naar TAFELSFEER, dan kan dat op afspraak via info@tafelsfeer.be of telefonisch via 0498 40 13 33. Steeds welkom!

Wenst u zelf af te halen, ons advies: plaats uw bestelling eerst online, zodat u meteen online kan afrekenen, wij maken het voor u klaar, en u komt het afhalen. ONLINE kunt u betalen via het beveiligde Ogone betaalsysteem waarmee u met de meeste Belgische bankkaarten (KBC, ING, Belfius) en uiteraard via Bancontact/Mister Cash kunt afrekenen.  Gewone bankoverschrijving is eveneens mogelijk maar duurt langer alvorens wij uw pakket kunnen behandelen. 

Indien u langskomt en u wenst te betalen, dan kan dit enkel CONTANT. 

Om onze produkten te showen, organiseren wij geregeld Open House dagen of andere Pop-up events, waarbij u meestal met Bancontact kan betalen. 

 

  De promotiecode

De pormotiecode of actiecode is een code die u terugvindt op een cadeaubon of bij publicaties van acties of promoties en waarmee u dus een korting kunt verkrijgen op het totaal van uw aankopen. U gebruikt deze code bij het afrekenen in de webshop in het daarvoor bestemde vakje "promotiecode". Uw korting wordt dan onmiddellijk verwerkt. 

 

Het produkt dat u wenst is uit voorraad

Buiten een aantal succesnummers, waarbij wij beschikken over voldoende voorraad, heeft TAFELSFEER alle produkten uit de webshop in beperkte mate op voorraad, dit om de levertermijn zo kort mogelijk te houden.

Bij het bestellen van uw artikelen krijgt U eveneens een boodschap indien iets niet voorradig zou zijn. U kunt dan met ons contact opnemen indien u toch interesse zou hebben voor dit artikel of voor eventuele grotere hoeveelheden. Wij zullen dan in samenspraak met de klant het nodige doen.  De meeste artikelen kunnen dan, op voorwaarde dat ze nog beschikbaar zijn bij onze leveranciers, binnen de 5 werkdagen bij u geleverd worden. 

Mocht er toch een probleem zijn met een of ander produkt, dan wordt u meteen na uw bestelling hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

U bent handelaar of ondernemer en u wenst een factuur.

Wanneer u zich registreert, gelieve dan uw facturatieadres in te vullen, maar stuur ons eveneens een mailtje met uw BTW nummer en dan bezorgen wij u een factuur, electronisch of per post.

 

Verpakkingsmateriaal

Alle produkten worden beschermd met luchtkussenfolie, papier of karton en andere opvulmaterialen worden toegevoegd aan de postdoos, zodat eventuele schokken of val van een bepaalde hoogte kan worden opgevangen.

Deze materialen zijn bewust geselecteerd en voldoen aan ecologische voorwaarden. Ze zijn recycleerbaar (sommige voor een zeker percentage), en dragen aldus zorg voor het milieu. Bovendien proberen we ook zoveel mogelijk opvulmateriaal te gebruiken dat we hergebruiken (ttz papier afkomstig van onze eigen leveranciers).

 

U wenst een geschenkverpakking voor uw pakket

Zie hiervoor onze rubriek cadeau

 

Uw zending - track & trace

Wenst u meer informatie over uw zending, gelieve ons te contacteren. Wij kunnen uiteraard uw pakje bij DPD traceren aan de hand van het referentienummer. 

 

U woont in de buurt en u wenst geen verzendingkosten te betalen

U kunt bij www.tafelsfeer.be eveneens zelf uw materiaal afhalen. Dit wil zeggen : u voert uw bestelling in via onze webshop, u rekent af en u kiest bij de afrekening voor de optie "Zelf afhalen". Bijgevolg zullen u geen verzendingskosten worden aangerekend. 

Wenst u dus zelf af te halen, laat het ons aub weten via info@tafelsfeer.be of via telefoon naar Ineke GSM 0498 40 13 33,  dan kan u het pakket op een afgesproken moment op het adres van Tafelsfeer afhalen. Zie hiervoor ook onze contactpagina.

 

Wat u moet weten over uw bestellingen tijdens het weekend of op feestdagen. 

 Aangezien onze koerierdienst DPD geen verzendingen behandelt tijdens het weekend, zullen bestellingen tijdens het weekend en op feestdagen pas de eerstvolgende werkdag worden verwerkt en aangevraagd voor verzending.

 

Retourzendingen en herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan TAFELSFEER mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Men noemt dit het herroepingsrecht. U kunt dit nalezen in onze Algemene Voorwaarden of onder de rubriek herroepingsrecht

 

E-commerce kwaliteitslabel

www.tafelsfeer.be behaalde in mei 2013 zijn eerste e-commerce kwaliteitslabel uitgereikt door UNIZO. Ook in 2014 werd TAFELSFEER opnieuw gescreend en werd het kwaliteitslabel toegekend. Het is een onafhankelijk kwaliteitslabel dat enkel wordt verleend aan die sites die beantwoorden aan de wettelijke vereisten inzake gebruiksgemak, veiligheid, kwaliteit enz... U vindt meer informatie hierover in onze blog

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Vergeet u vooral niet onze Algemene Voorwaarden na te lezen. Ze bevatten alle informatie omtrent onze webshop.

U vindt de link naar de Algemene Voorwaarden helemaal onderaan op iedere pagina van de webshop of klik hier
 
Nieuwsbrief ontvangen?
Uw e-mail adres:


Send error, please contact us by e-mail.

Gelieve een geldig email adres op te geven.


Bedankt! We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

 
ecommerc label unizo
Kwaliteitsgarantie
Bekijk hier het certificaat met info over het label en de service die het de klant biedt.
 


 

Facebook