CADEAU

 

Bij TAFELSFEER vindt u steeds een persoonlijk en origineel geschenk voor elke situatie. Koop een cadeau voor moederdag of vaderdag, een verjaardag, huwelijk of jubileum, Pasen, Kerstmis, een geschenk voor de communie of het lentefeest, een attentie voor de gastvrouw of gastheer of relatiegeschenken voor hem en haar.

Leeft bij u ook de behoefte om steeds op zoek te gaan naar een mooi, persoonlijk en origineel gechenk of cadeau? Het idee achter het ontstaan van Tafelsfeer is dan ook steeds geweest om de mensen te inspireren bij het zoeken naar een passend geschenk voor zij die houden van sfeer en gezelligheid bij een mooi gedekte tafel. Bloemen, wijn en pralines horen er zeker en vast bij, maar wees eens origineel en ga voor de producten die nét dat ietsje meer bieden, ietsje anders zijn. Stel zelf iets samen uit ons uitgebreide assortiment. Het zorgt bovendien voor een persoonlijk accent.

Met onze producten willen we dan ook een zo breed mogelijk publiek aanspreken voor tal van gelegenheden: 

CADEAU MOEDERDAG en VADERDAG

Voor mama is alleen het mooiste en het beste cadeau goed genoeg. Maar wist u ook dat meer dan de helft van ons klantenbestand bestaat uit mannen? Zowel voor hem als voor haar maken wij steeds een selectie van topgeschenken waarmee u zonder twijfel kunt verrassen. Tafelsfeer heeft steeds het juiste geschenk voor moederdag én vaderdag.

 

CADEAU VERJAARDAG – HUWELIJK - JUBILEUM enz...

Bij iedere verjaardag heeft u iets te vieren en in het bijzonder op speciale verjaardagen zoals een huwelijksverjaardag of jubileum. TAFELSFEER heeft in het bijzonder een aantal leuke tafelsetjes, veelal klaar in geschenkverpakking, in het aanbod. Met Tafelsfeer geeft u steeds het juiste geschenk.

Vindt u moeilijk de weg in dit grote aanbod of wenst u wat meer advies of hulp, neem gerust met ons contact op via onze contactpagina. Wij helpen u graag in uw keuze voor het ideale cadeau voor een verjaardag, huwelijk of jubileum.

 

CADEAU voor PASEN – COMMUNIE – KERSTMIS enz..

Voor heel wat feestelijke gelegenheden zoals Pasen, Communie, Lentefeest en niet in het allerminst voor Kerstmis en Nieuwjaar, dé geschenkperiode van het jaar, wil u zeker en vast kunnen pronken met een mooi aangeklede feesttafel. Rond deze thema’s vindt u bij TAFELSFEER telkens een passend aangeklede feesttafel vol inspiratie en decoratietips.

Ga zeker eens kijken bij onze geschenktips en onze selectie eindejaarsgeschenken. Ze helpen u al een heel eind vooruit bij uw keuze!

 

CADEAU voor GASTVROUW of GASTHEER

Als u op bezoek gaat bij vrienden of u bent te gast op een feestje, vergeet dan niet de gastvrouw of gastheer in de bloemetjes te zetten. Met een origineel cadeau van TAFELSFEER complimentjes gegarandeerd!

Een setje voor wat borrelhapjes uit de PURE keramiek collectie van PASCALE NAESSENS kunnen we hier ten zeerste aanbevelen.

Met het eindejaar in zicht maakten we voor u een passende selectie geschenktips. Ga zeker eens kijken!

 

GEWOON VOOR JEZELF

Maar wees eerlijk, als we onszelf eens willen trakteren, dan zijn we allemaal op zoek naar wat sfeer, ontspanning en gezelligheid.  En daar horen zeker en vast sfeervolle tafelmomenten bij. Verwen dus eens jezelf en schaf je nu eindelijk eens dat mooie serviessetje aan waar je al lang van droomde, gewoon voor eigen gebruik en voor die lange gezellige tafelmomenten met familie en vrienden.  

 

RELATIEGESCHENKEN

Decoratieve én tegelijkertijd functionele artikelen doen het steeds goed als relatiegeschenk.

De juiste relatiegeschenken helpen u bij het onderhouden van uw relaties met klanten en leveranciers. Met een origineel relatiegeschenk onderscheidt u zich immers van het doorsnee “wijn-en-chocolade-cadeau”.

Ieder product uit ons assortiment kan dienst doen als relatiegeschenk. Met een beetje creativiteit zorgen wij bovendien voor een aangepaste verpakking of treffend citaat op uw cadeau. Vraag ernaar via info@tafelsfeer.be

Een goed cadeau moet bij ons aan een aantal voorwaarden voldoen : “Is het waardevol?”, “Is het ook nog functioneel?”, “Kan je er iemand blij mee maken?”

We kunnen u daarom de volgende formules voorstellen :

1/ De TAFELSFEER cadeaubon (zie ook de betreffende rubriek CADEAUBONNEN)

Zo maakt u uw contacten 2x blij: blij bij ontvangst van de cadeaubon en blij als ze online hun keuze kunnen maken. Wij leveren uiteraard naar het opgegeven leveradres.

2/ Een cadeau op maat

U wenst een cadeau voor een bepaald persoon, in een specifiek thema, met een zeker budget enz...  Wij denken graag met u mee en geven u tips voor een passend en verrassend relatiegeschenk.

Passende relatiegeschenken vindt u zeer zeker in onze selectie uit de PURE keramiekcollectie. Uw werknemers zullen verbaasd zijn van deze originele gift. 

Kortom, bij TAFELSFEER vindt u ideale geschenken om te geven of te krijgen!

 

Indien uw pakket dus bedoeld is als geschenk en u wenst dat het mooi wordt verpakt, laat het ons dan weten per e-mail op info@tafelsfeer.be en wij zorgen dat het mooi ingepakt aankomt bij de bestemmeling, uiteraard met het nodige berschermend materiaal.

Heeft u echt geen inspriatie, dan is een cadeaubon altijd passend. Of contacteer ons via info@tafelsfeer.be en wij denken graag met u mee. U zult versteld staan van ons aanbod en onze service!

Met vriendelijke groeten, 

 

Ineke Hutse
 
Nieuwsbrief ontvangen?
Uw e-mail adres:


Send error, please contact us by e-mail.

Gelieve een geldig email adres op te geven.


Bedankt! We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

 
ecommerc label unizo
Kwaliteitsgarantie
Bekijk hier het certificaat met info over het label en de service die het de klant biedt.
 


 

Facebook