Doelstelling

 

 

Met deze produkten wil ik een zo breed mogelijk publiek aanspreken : mensen op zoek naar een geschenk of voor eigen gebruik, mensen op zoek naar sfeer, gezelligheid in hun leven. 

Maar evenzeer wil ik met deze webshop een jong publiek aanspreken, op zoek naar een (evt design) startersset, om eventueel later te combineren met andere collecties. De tijd is voorbij dat we voor ons huwelijkskado een volledig tafelservies op het lijstje hadden staan. Vandaag is het dus perfect mogelijk om de groene tas te combineren met het blauwe bord. De sets die u bij TAFELSFEER zult vinden, zijn perfect geschikt voor gezinnen van 2, 4 of 6 personen.

Ik wil vooral originele produkten aanbieden. En om origineel te zijn, moeten de  produkten nét dat ietsje meer bieden, ietsje anders zijn, niet wat we gewoon zijn, maar toch nog betaalbaar. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar produkten met die idee in het achterhoofd. Zo hoop ik met een beetje poëzie aan tafel, met een dinnerset met wat grillige vormen, en een treffend citaat of een hartverwarmende uitspraak op uw geschenkverpakking te kunnen zorgen voor een persoonlijk accent.

In de webshop hoop ik verder ook mijn creativiteit te kunnen gebruiken en wil ik inspelen op actuele thema’s en trends (zoals ecologie, milieu, door oa het gebruik van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal), maar ook handmade materialen (ambachtelijke produkten, produkten op basis van natuurlijke materialen) alsmede artikelen die rust, gezelligheid en sfeer uitstralen.
  
Mijn grootste betrachting blijft echter de klant duidelijk te maken dat hij geen nummer is en dat ik in eerste instantie een antwoord wil bieden op zijn wensen. Dan pas zal ik het gevoel hebben geslaagd te zijn in mijn opzet van deze webshop.

Leest u er gerust eens onze klantgetuigenissen op na. Misschien kan ik u zo overhalen tot een eerste ONLINE aankoop. 

Met vriendelijke groeten,

Ineke Hutse
 
Nieuwsbrief ontvangen?
Uw e-mail adres:


Send error, please contact us by e-mail.

Gelieve een geldig email adres op te geven.


Bedankt! We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

 
ecommerc label unizo
Kwaliteitsgarantie
Bekijk hier het certificaat met info over het label en de service die het de klant biedt.
 


 

Facebook