Waarom Tafelsfeer

 

Beste klant,

Ik zou mezelf graag willen voorstellen als iemand die graag ten dienste staat van de anderen. In mijn 22-jarige loopbaan heb ik echter meermaals ervaren dat op de arbeidsmarkt weinig plaats is voor deze waarden, althans niet in de sectoren waar ik was tewerkgesteld. Zelfstandigheid, initiatief, behulpzaamheid, perfectionisme én het vooropstellen van die waarden die voor mij belangrijk zijn, hebben me er toe aangezet om de stap naar een eigen zaak te zetten.

Bij de keuze van het produkt heb ik mij laten leiden door mijn hart, mijn intuïtie, mijn interesse voor mooie, decoratieve en sfeerscheppende objecten, maar ook vanuit de behoefte die er bij mij steeds leeft om bij mijn zoektocht naar een geschenk iets mooi, persoonlijk en origineel te vinden. Bovendien is het ook zo, dat een mens op een bepaald moment in zijn leven op zoek is naar balans, rust, geluk, sfeer, gezelligheid en ontspanning. Daar hoort voor mij een lekkere koffie bij, liefst uit een mooi kopje, evt met kaarslicht en in een decoratief en feestelijk aangekleed interieur. Ik durf er van uitgaan, dat als ik deze behoefte heb, deze zeker ook nog bij anderen zal leven.

Aan de opstart van deze webshop is veel voorbereiding en onderzoek voorafgegaan : cursussen, workshops, vakbeurzen en events, stages en begeleiding door tal van organisaties, en vooral veel literatuur en opzoekingswerk. Dit alles heeft me geïnspireerd en gemotiveerd om mijn eigen ideeën uit te werken. Het resultaat hiervan vindt u op deze website en in de webshop.

Ik wens u heel veel shopplezier toe!

Ineke Hutse
 
Nieuwsbrief ontvangen?
Uw e-mail adres:


Send error, please contact us by e-mail.

Gelieve een geldig email adres op te geven.


Bedankt! We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

 
ecommerc label unizo
Kwaliteitsgarantie
Bekijk hier het certificaat met info over het label en de service die het de klant biedt.
 


 

Facebook