Doelstelling

Separator
publiekpng

Met de producten in onze webshop willen we een zo breed mogelijk publiek aanspreken : mensen op zoek naar een tof geschenk  voor de gastvrouw of gastheer (vele van onze artikelen worden immers meteen in geschenkverpakking aangeboden), maar ook mensen die houden van tafelen en gasten onthalen en zo zichzelf een cadeau willen doen met onze sfeerscheppende tafelartikelen. Want met onze producten kan je alvast pronken bij je gasten!

Maar we willen evenzeer het jongere publiek bereiken, een publiek dat houdt van stijl, design enz… Het is immers zo dat je bij ons in om het even welke collectie altijd kan starten met een aantal stuks die je later nog steeds kunt aanvullen of combineren met andere collecties. De tijd dat we vals huwelijkscadeau een volledig tafelservies op het lijstje hadden staan,  is immers voorbij.

TAFELSFEER wil vooral  originele, unieke en kwalitatieve producten  aanbieden. En om origineel te zijn, moeten de  producten nét dat ietsje meer bieden, ietsje anders zijn, niet wat we gewoon zijn of op iedere hoek van de straat zullen vinden, en toch nog betaalbaar.

In de webshop wil ik verder ook inspelen op  actuele thema’s en trends  zoals ecologie, milieu door het gebruik van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal, maar ook ambachtelijke gemaakte materialen die rust, gezelligheid en sfeer uitstralen.

Mijn grootste betrachting blijft echter de klant duidelijk te maken dat hij geen nummer is en dat ik in eerste instantie een antwoord wil bieden op zijn wensen.

Weet u niet goed welke keuze te maken of twijfelt u of een bepaald artikel bij u past, bij ons kunt u steeds terecht voor persoonlijk advies en info. Zo heeft u toch nog het gevoel alsof u een echte fysieke winkel bent binnengelopen.

Voor vragen kunt u dus steeds bij ons telefonisch terecht of via info@tafelsfeer.be

ebusinesspng