herroepingsrecht

Separator

De consument heeft het recht aan TAFELSFEER mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen : de consument heeft het recht aan Tafelsfeer schriftelijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Klanten die van het herroepingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met Tafelsfeer en de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen op hun kosten terug bezorgen op het volgende adres : Tafelsfeer, Oud-Smetlede 19, 9340 Lede, België.

De retourzendingen zijn steeds op initiatief, op risico en ten koste van de klant. De transportkost voor omruilingen, waarbij dus een nieuwe zending dient te gebeuren naar de klant, zal in samenspraak met TAFELSFEER bepaald worden. Zoekgeraakte of beschadigde goederen van retourgezonden produkten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van TAFELSFEER. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

TAFELSFEER biedt weliswaar vlotte retouropties aan. Een retourlabel wordt niet standaard meegeestuurd met uw bestelling, maar kan u electronisch worden toegestuurd door TAFELSFEER op vraag.  Als u niet tevreden bent over uw bestelling en u besluit om uw pakket niet te houden dan stuurt u dit eenvoudig terug via een DPD ParcelShop.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
  • artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd
  • artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt of gepersonaliseerd.

 

Bekijk eveneens onze Algemene Voorwaarden