Ineke Hutse

Ineke Hutse

Waarom Tafelsfeer

Separator

Beste klant,

Ik zou mezelf graag willen voorstellen als iemand die graag ten dienste staat van de anderen.
Bij de keuze van de artikelen heb ik mij laten leiden door mijn hart, mijn intuïtie, mijn interesse voor mooie, decoratieve en sfeerscheppende objecten, maar ook vanuit de behoefte die er bij mij steeds leeft om bij mijn  zoektocht naar een geschenk  iets mooi, persoonlijk en  origineel  te vinden.

Wij zoeken zelf onze collecties uit en we hopen u hiermee te kunnen inspireren in uw zoektocht naar een uniek tafelstuk.

Onze grootste inspiratiebron voor wat de serviescollecties betreft, is onze hoofdleveranciers SERAX. Naast Serax ook collecties van het merk POMAX en SIMLA Home Decoration. Verder hebben we de afgelopen jaren onze collecties steeds meer uitgebreid met bijpassend glaswerk, sfeervolle tafeldecoratie, kwalitatieve handmade kaarsen en meer.

Bent u, net zoals ik, ook wel eens op zoek naar wat rust, balans, sfeer en gezelligheid? Dan denk ik meteen aan feesten, gezellig samen zijn met vrienden en dit aan een mooie en feestlijk aangeklede tafel in een decoratief interieur.
Met deze gedachten in het achterhoofd, is deze webshop tot stand gekomen. Het resultaat hiervan vindt u op deze website en in de webshop.

Ik wens u heel veel shopplezier toe!

Ineke Hutse